Blue Install er en landsdækkende sammenslutning af el-installatører, som løser alle typer el-opgaver for både private og virksomheder.

Alle Blue Install el-installatører lever op til høje krav om løbende uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet.

Med Solar som nærmeste samarbejdspartner er Blue Install el-installatørerne sikret den nyeste viden i branchen, samt en høj leveringssikkerhed. Læs mere om Blue Install

Vi leverer og installerer bl.a.:

Belysning & lysstyring

Med den rette belysning kan du skabe lige den stemning, du ønsker både inde og ude, men du kan også spare penge på elregningen.

Læs mere

Installation af ladestandere

Elbiler er tilsyneladende kommet for at blive. Det stiller krav til vores el installationer, fordi bilerne skal kunne lades op, når de holder stille.

Læs mere

Varmepumper

Varmepumper kan give store besparelser på varmeregningen i forhold til traditionelle varmekilder, såsom olie, el eller naturgas.

Læs mere

Intelligente installationer

Gør hverdagen smartere med intelligente installationer, der gør din bolig eller virksomhed mere komfortabel, energivenlig og sikker.

Læs mere

Sikring, alarmsystemer og overvågning

Undgå indbrud og skader med det rette foranstaltninger. Vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Læs mere

SmartHome - Intelligente hjem

Styr dine elektriske installationer fra din smartphone, tablet eller computer og oplev en mere automatiseret og komfortabel hverdag.

Læs mere
solceller

Solceller

Et solcelleanlæg kan give store besparelser på elregningen og samtidig sænke hjemmets CO2-udslip.

Læs mere

Ventilation

God ventilation er nødvendigt for at opnå et sundt indeklima og minimere fugt i hjemmet så der ikke opstår skader i husets konstruktioner.

Læs mere

Blue Install er rådgivende installatører inden for
Energioptimering, Styring, Indeklima, Kommunikation, Lyd, Belysning og Sikring.

Find din lokale VVS Mester

Find din lokale installatør

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud