A. Block Elinstallation ApS

Kontaktinformation Ring mig op

Har du brug for en Elektriker i Valby?

Som elektriker i Valby tilbyder vi en lang række løsninger, som sikrer en høj grad af komfort i dagligdagen. Fra den automatiske lystænding til opsætning af trådløst internet.

Vores elektrikere kan kort sagt installere alle de smarte detaljer, som gør hverdagen lettere, sikrere og samtidig sparer på energien.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Som elektriker lægger vi altid stor vægt på at yde den bedste service, hvor god dialog og kvalitet i arbejdet er kerneværdier. Vi sørger derfor altid for at projektere vores arbejde i tæt samarbejde med vores kunder. På den måde lever løsningerne både op til kundens ønsker og lovgivningens krav.

Vi prioriterer høj kvalitet, høj service, tæt dialog og personlig kontakt med vores kunder hos A. Block Elinstallation ApS .

I vores butik i Valby finder du alt i el-artikler og et enormt udvalg af flotte lampeskærme. Har du brug for hjælp til belysning kan vores kyndige personale hjælpe dig. Når du går på opdagelse i vores kæmpe udvalg, kan du altid finde noget, der kan gøre hjemmet lyst og friskt.

Ejeren Henrik Kjaergaard har en uddannelse som el-installatør og elektriker. Med sin lange erfaring inden for el-området sikrer han et stabilt og stærkt grundlag for virksomheden.

Kontakt os

Kontakt os hvis du får brug for en elektriker med øje for god kvalitet og veludført arbejde i København, Valby og Frederiksberg. Vi hjælper med alt fra rådgivning til installation i større projekter, uanset om du er privatkunde eller virksomhed i København.

A. Block Elinstallation ApS

Valby Langgade 132
2500 Valby
Telefon: 3616 1809
Email: kontakt@ablock.dk
Hjemmeside
Facebook