AC El-installation ApS

Kontaktinformation Ring mig op

Skal du bruge en elektriker i Vejle eller omegn?

AC EL-installation ApS er din lokale, rådgivende installatør i Vejle, Jelling Mølholm, Vinding og omegn. Søger du installation, rådgivning og serviceydelser og produkter i Østjylland af højeste kvalitet, så er AC det rigtige valg.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

AC leverer alle former for el-installation, suppleret med serviceydelser, produkter og rådgivning, der altid er på forkant med nutidens standarder og fremtidens intelligente løsningsmuligheder.

Vi laver kvalitetsløsninger inden for el, vvs og energi til både private og erhverv i Vejle-området. Uanset omfanget af opgaven går vores dygtige medarbejdere til den med professionalisme og moderne løsninger.
I over 22 år har AC serviceret Vejle og omegn. De to årtiers erfaring er din garanti for et veludført arbejde. Det samme er den professionelle tilgang til faget og de konstante bestræbelser på at være opdateret med den seneste viden. Det betyder også, at AC bestræber sig på kontinuerlig videreuddannelse og kvalitetssikring.
Det er en målsætning for AC at tænke anderledes og kreativt. Det skinner igennem i de effektive løsninger AC’s kunder bliver præsenteret for. Det betyder samtidig, at AC altid bestræber sig på, at imødekomme ønsker og behov fra kunderne med kvalitetsløsninger.

​​

Kontakt os

Mangler du en dygtig el-installatør er AC EL-installation et sikkert valg. Vi har kontorer i både Vejle og Jelling og kan derfor løse eletrikeropgaver i hele trekantsområdet. Kontakt os i dag for rådgivning, servicering eller et uforpligtende tilbud.

ihc styring af hus

Smarthome

Vi er eksperter i installation af smarthomes. Ved du, hvad der passer til din bolig?

AC El-installation ApS

Bellevuevej 1
7100 Vejle
Telefon: 76420066
Akuttelefon: 76420066
CVR: DK26703298
Email: jj@ac-el.dk
Hjemmeside
Facebook