ARNE HALD A/S - EL-INSTALLATØR i Holstebro

Arne Hald A/S blev grundlagt som El-Installatør i Holstebro i 1950. Dengang som nu udfører Arne Hald A/S alle typer el-tekniske opgaver for private, industrien, detailhandelen, liberale erhverv samt offentlige institutioner. Vi løser opgaver inden for almindelig el-installation, data- og teleinstallation, alarmanlæg, styring og automatik, intelligente installationer, lyd- og lystyring, låseteknik samt EDB.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Arne Hald A/S beskæftiger i dag cirka 40 dygtige medarbejdere. Hver og en arbejder for at sikre din tilfredshed med kreative kvalitetsløsninger. Uanset hvad du skal have lavet, og hvem af vores medarbejdere der udfører arbejdet, kan du være sikker på, at vi anvender de bedste materialer, de sikreste metoder og de mest moderne produkter for at sikre dig den stærkeste, mest holdbare løsning.

Når du kontakter Arne Hald kan du være sikker på at blive mødt med tillid, ansvar, respekt, åbenhed og loyalitet. Det er nemlig de værdier, vi driver virksomhed ud fra. Derudover gør vi en dyd ud af altid at sikre vores kunder miljøbevidste og bæredygtige løsninger, hvor det er muligt.

Kort fortalt, hvis du har brug for en dygtig elektriker i Holstebro, Tvis, Borbjerg eller omegn, så kontakt Arne Hald A/S.

Intelligente installationer til erhverv

Vi er eksperter i installation af intelligente installationer til erhverv. Ved du, hvilke muligheder din virksomhed har?

Arne Hald A/S

Sletten 47B
7500 Holstebro
Telefon: 97421644
Akuttelefon: 97421644
CVR: DK31497914
Email: ah@arnehald.dk
Hjemmeside
Facebook