b-e.installationer medarbejder fjernbetjening og solceller

B-E.INSTALLATIONER A/S

Kontaktinformation Ring mig op

B-E.INSTALLATIONER A/S - Din elektriker i Viborg og omegn.

Vores målsætning og mission:

BE installationers primære mål er at kunne imødekomme og opfylde vores kunders behov og ønsker for installationsarbejde inden for industri, byggeri og alle former for daglig service. Dette gælder uanset, om det drejer sig om de traditionelle el-installationer eller de nyeste områder inden for data- og It-installationer.

Ligeledes er vores mål, at kvalitet og service altid skal være i top, og vores kunder altid får en løsning, der lever op til deres forventninger.

b-e.installationer virksomhedsbygning og medarbejdere

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi har kompetencer inden for el-installationer, sikring, køl/varme, energi, EDB/netværk, industri og service. Vi sikrer at du får kvalitet, garanti og service hver gang!

Hos B.E Installationer har vi selvstyrende grupper, som gør, at vi har kunnet udvikle og udnytte den enkelte medarbejders evne og potentiale. Det styrker gruppens præstationer. Alt sammen for at sikre dig den bedste løsning. 

Vi er en fremtidssynet virksomhed, som altid vægter det gode håndværk, da vi mener at god kvalitet og godt håndarbejde er et og samme. Derfor har vi bevidst valgt at blive SKS- og ISO-certificeret inden for alle vores kompetencer.

Hvis du skal bruge en elektriker i Viborg, så er B-E.Installationer A/S det oplagte valg. Vi er eksperter inden for en lang række arbejdsopgaver og går altid professionelt til opgaven. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende el-løsning. 

b-e.installationer medarbejdere laver loft
B-E.INSTALLATIONER A/S

Lundvej 50
8800 Viborg
Telefon: 86600015
Akuttelefon: 86600015
CVR: DK31497914
Email: info@be-installationer.dk
Hjemmeside
Facebook