Din partner indenfor EL & Sikring, Tele, Data og Brand i hele Danmark

Birk TeQ A/S er din total leverandør af EL, Sikring, Tele, Datainstallationer og Brandsikring - og har selvfølgelig fokus på energioptimering og grøn energi. Birk TeQ er ISO 9001 certificeret – og har mere end 40 års erfaring i branchen.

Vi har samlet alle kompetencer under samme tag, for at gøre dit projekt mere overkommeligt, og for at kunne rådgive, montere/installere og servicere din løsning på den bedste måde.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Birk TeQ A/S løser alle opgaver – både store og små. Uanset om det drejer det sig om entrepriser eller småreparationer i et privat hjem, så har Birk TeQ A/S kompetencerne, erfaringerne og lysten til at løse opgaven.​

​Privat

Vi har dygtige elektrikere og EL-installatører, som medbringer omfattende viden og erfaring i deres værktøjskasser. Vi klarer alle opgaver - små som store - vi hænger din nye lampe op, hjælper med renovering af køkken, leverer en varmepumpe, tyverialarm - eller måske skal du bygge et helt nyt hus! Vi klarer det hele for dig!

Erhverv

Vores kompetente medarbejdere sørger for at klare alle opgaver inden for el, tele&data og sikring. Vores erfaring gør, at vi kan levere en helhedsløsning der dækker alle tekniske områder i virksomheden.

Uanset om vi snakker store entrepriser, optimering af styring/lys/IT eller serviceaftale på alle el-installationer - Så er vi klar til at hjælpe din virksomhed!

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Birk TeQ A/S

Hedelandsvej 7
7400 Herning
Telefon: 97126635
Akuttelefon: 97126635
CVR: DK85735519
Email: post@birk-teq.dk
Hjemmeside
Facebook