Bjarne's El - Rådgivende elektriker i Lemvig og omegn. 

Bjarne's El blev etableret i 1978 og har i over 40 år leveret kvalitetsløsninger til Lemvig, Balleby, Klinkby og omegn. Uanset hvilket arbejdsområde du søger en løsningen indenfor, kan du være sikker på, at Bjarne's El går omhyggeligt og professionelt til opgaven.

Vi er et installationsfirma med en solid og omhyggelig døgnservice for øje. Vi har otte ansatte og vores personale er løbende på efteruddannelse og seminarer, for at kunne yde den bedste service og knowhow til vores kunder.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Bjarne's El beskæftiger sig med en bred vifte af arbejdsområder, herunder bl.a. varmepumpeinstallation, el-installationer, alarmer, overvågning, datainstallationer, villaventilationer, bygningsinstallationer, solcelleanlæg, centralstøvsuger, bane-signalanlæg og bro-signalanlæg

Vi oplever en stor efterspørgsel på de grønne, bæredygtige løsninger. Det er med god grund. Med energirenovering er der ofte tusindevis af kroner at spare. Bjarne's El kan hjælpe dig til et bæredygtigt og grønt hjem med energirigtige løsninger. Har du brug for rådgivning, et uforpligtende tilbud eller en installation der holder i mange år fremover, så er Bjarne's El det rigtige valg.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning om energirenovering, varmepumper eller installation/projektering af din el-opgave i Lemvig eller omegn, så kontakt Bjarne’s El i dag.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Bjarne's El ApS

Høgevej 28a
7620 Lemvig
Telefon: 97822751
Akuttelefon: 97822751
Email: bqk@bjarnes-el.dk
Hjemmeside