Blåvand El-Center A/S

Kontaktinformation Ring mig op

Elektriker til privat & erhverv

Vi udfører mange opgaver for private i eget hjem eller sommerhuse. Opgaverne spænder vidt lige fra traditionelle el-opgaver til specialløsninger. 

Vi har desuden en lang række erhvervskunder, hvor opgaverne er vidt forskellige og baseret på de enkelte behov fra case til case. Vi laver desuden el-entrepriser ved både renovering og nybyg. 

Mangler du en elektriker tæt ved Esbjerg? Lad os tage en snak om mulighederne.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Blåvand El Center - en god forbindelse

Vi står altid klar til at hjælpe dig, når strømmen svigter eller nyt skal installeres og monteres - og vi rykker hurtigt ud på alle tider af døgnet.

Områder vi arbejder med

Hos Blåvand El-Center har vores faglærte personale en lang række kompentencer indenfor

  • el-installationer, landbrugsinstallationer

  • sommerhusinstallationer, industriinstallationer

  • varmepumper

  • hårde hvidevarer

  • tyverialarmer

  • og meget mere.

Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut igennem hele processen. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.

Om Blåvand El-Center

Vi er Danmarks vestligste El-Center, og vi har mere end 40 års erfaring i vores branche, som omfatter alt lige fra almindelige el-installationer, hårde hvidevarer og antenneanlæg til sommerhusinstallationer, erhvervsbyggeri og meget mere.

Når du har brug for os

Vi står altid klar til at hjælpe dig, når strømmen svigter eller nyt skal installeres og monteres. Vi har domicil i Blåvand og Vrøgum (Oksbøl) – og rykker hurtigt ud på alle tider af døgnet.

Udenfor butikkens åbningstider kan du komme i kontakt med vores døgnvagt, der står til din rådighed 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. 

Du finder os her: 

Blåvand El-Center A/S

Kirkevej 1
6857 Blåvand
Telefon: 75279011
Akuttelefon: 75279011
CVR: 26133203
Email: info@blaavand-el.dk
Hjemmeside