Professionel el-installatør og elektriker i Brabrand

Er du på udkig efter en elektriker, der vægter det gode håndværk højt? Hos Brabrand El har vi over 20 års erfaring i branchen, og derfor har vi de optimale muligheder for at hjælpe med kyndige og professionelle løsninger af alle typer elektrikeropgaver. 

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi tilbyder totallevering inden for el-installationer, og vi varetager derfor alle dine el-opgaver, så du slipper for at have flere virksomheder ind over din opgave. Udover renoveringer og installationer tilbyder Brabrand El branchens stærkeste rådgivning til erhvervs- og privatkunder.

Vi lægger vægt på service og kvalitet, og derfor kan du altid forvente tilfredsstillende resultater, uanset om det er en stor eller lille opgave, der er tale om. Vi har som elektrikere mange kunder i Aarhus og omegn, og vi tilbyder blandt andet:

Nybyggeri og renovering, Varmepumper, Solceller, Smarthouse / Intelligente installationer. Hvidevarer og belysning, Ventilation og klimaanlæg, El-eftersyn, It, tele og antenne, Sikring og alarm og Video og adgangskontrol – elektroniske låse og nøgler

Se mere under ydelser.

Brabrand El kan bidrage med et bredt udvalg af arbejdsområder, hvor rådgivning i højeste kvalitet og ordentlige, holdbare løsninger, gør Brabrand El til det oplagte valg, hvis du skal bruge en elektriker i Brabrand, Aarhus eller omegn.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os - uanset hvilken el-opgave du har brug for rådgivning eller hjælp til, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er beliggende i Brabrand i Aarhus, og vi hjælper derfor mange kunder i lokalområdet og omegn. Tøv ikke med at kontakte os.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

En rådgivende elinstallatør

Kontakt Brabrand El, som har base i Brabrand, er en af Blue Installs rådgivende elinstallatører i Århus omegn, som du trygt kan kontakte for at varetage dine elinstallationer. 

Brabrand El

J.P. Larsens Vej 13
8220 Brabrand
Telefon: 42 65 00 03
CVR: 38794663
Email: info@brabrandel.dk
Hjemmeside
Facebook