Bramdrupdam El-Forretning

Kontaktinformation Ring mig op

Bramdrupdam El - Din elektriker i Kolding og omegn

Bramdrupdam El er en dynamisk virksomhed i konstant udvikling. Vi arbejder benhårdt hver dag for at løse alle typer elopgaver, store som små. Fælles for vores arbejde er ønsket om at gå til alle opgaver med faglighed, service og et glimt i øjet.  

Virksomheden har eksisteret i over 62 år og gennemgik d. 1. januar 2010 et generationsskifte. I dag er det Henning Lüt Petersen, der står i spidsen for Bramdrupdam El.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi gør os umage hver gang – uanset opgavens størrelse og deadline

Når du kontakter Bramdrupdam El kan du være sikker på, at få en bæredygtig og holdbar kvalitetsløsning, uanset om opgaven omhandler renovering, installation af varmepumpe eller solceller, sikring eller noget helt andet.

Når du vælger Bramdrupdam El kan du være sikker på, at du møder en elektriker, der går professionelt til opgaven og sætter en ære i, at løse opgaven på en moderne og sikker måde, der lever op til dine krav og ønsker.

Kontakt os

Bramdrupdam El er beliggende i Kolding, og vi løser enhver el-opgave til både private og erhverv. Skal vi også hjælpe dig med din næste elopgave? Kontakt os i dag for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Bramdrupdam El-Forretning

Vejlevej 342, Bramdrupdam
6000 Kolding
Telefon: 75568105
CVR: DK32586996
Email: hlp@bramdrupdam-el.dk
Hjemmeside