Bramdrupdam El tilbyder...

Bramdrupdam El sætter en ære i at kunne tilbyde en lang række ydelser. Vi sørger for altid at være uddannede efter branchens regulative og krav, så vi kan sikre dig de bedste løsninger. Herunder kan du se, hvilke ydelser vi er særligt stærke i.

Varmepumper

Varmepumper kan give store besparelser på varmeregningen i forhold til traditionelle varmekilder, såsom olie, el eller naturgas.

Læs mere
solceller

Solceller

Et solcelleanlæg kan give store besparelser på elregningen og samtidig sænke hjemmets CO2-udslip.

Læs mere

SmartHome - Intelligente hjem

Styr dine elektriske installationer fra din smartphone, tablet eller computer og oplev en mere automatiseret og komfortabel hverdag.

Læs mere

Intelligente installationer

Gør hverdagen smartere med intelligente installationer, der gør din bolig eller virksomhed mere komfortabel, energivenlig og sikker.

Læs mere

Installation af ladestandere

Elbiler er tilsyneladende kommet for at blive. Det stiller krav til vores el installationer, fordi bilerne skal kunne lades op, når de holder stille.

Læs mere

Sikring, alarmsystemer og overvågning

Undgå indbrud og skader med det rette foranstaltninger. Vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Læs mere

Belysning & lysstyring

Med den rette belysning kan du skabe lige den stemning, du ønsker både inde og ude, men du kan også spare penge på elregningen.

Læs mere

Ventilation

God ventilation er nødvendigt for at opnå et sundt indeklima og minimere fugt i hjemmet så der ikke opstår skader i husets konstruktioner.

Læs mere