Caembell El-Anlæg ApS

Kontaktinformation Ring mig op

CAEMBELL EL-ANLÆG APS - Din rådgivende elektriker i Vanløse

Caembell El-anlæg, grundlagt i 1917, har mere end 100 år på bagen og er dermed en af Københavns ældste el-installatør firmaer. Virksomheden har, siden den blev grundlagt, haft adresse på Store Kongensgade i Københavns centrum.

I 2009 voksede vi dog ud af de lejede lokaler og købte derfor vores egen ejendom i Vanløse.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi står klar med 35 kvalificerede medarbejder!

Vores målsætning er, at vi vil være din kvalitetsbevidste el-installatør og samarbejdspartner, der kan udføre alle slags opgaver inden for:

  • Elinstallationer 
  • Intelligente installationer
  • Energiberegninger og analyser
  • El-tjek
  • El-lader til biler
  • Tyverialarmanlæg og videoovervågning
  • Tele- data- og netværksinstallationer

Vi udfører opgaver for erhvervslivet, boligforeninger, det offentlige og ikke mindst for private. Vores omfang af forskelligartede opgaver spænder bredt. Vi sørger altid for, at vi ikke går ind i opgaver eller rådgivning, hvor vi ikke har den rette kompetence.

Caembell El-Anlæg kan hjælpe dig med rådgivning, installation eller renovering inden for en lang række felter. Uanset om det er en opgave til privat eller erhverv sætter vi en ære i at gå professionelt og løsningsorienteret til opgaven.

Vi er derfor den oplagte elektriker og samarbejdspartner for dig i Vanløse eller omegn. 

Vi har erfaring med større entrepriseopgaver, som typisk er ombygninger, nybygninger og lejemålsindretninger. Uanset, om du er arkitekt, rådgivende ingeniør, virksomhed, boligforening eller privatperson, er vi en kvalificeret samarbejdspartner, så ring til os for et møde, eller et uforpligtende tilbud. Du kan læse mere om os her

Caembell El-Anlæg ApS

Generatorvej 45
2860 Søborg
Telefon: 33150714
CVR: DK27188338
Email: caembell@caembell.dk
Hjemmeside
Facebook