Caembell El-Anlæg ApS

Kontaktinformation Ring mig op

CAEMBELL EL-ANLÆG APS - Din rådgivende elektriker i Vanløse

Caembell El-anlæg, grundlagt i 1917, har mere end 100 år på bagen og er dermed en af Københavns ældste el-installatør firmaer. Virksomheden har, siden den blev grundlagt, haft adresse på Store Kongensgade i Københavns centrum.

I 2009 voksede vi dog ud af de lejede lokaler og købte derfor vores egen ejendom i Vanløse.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vores målsætning er, at vi vil være din kvalitetsbevidste el-installatør og samarbejdspartner, der kan udføre alle slags opgaver inden for:

  • solcelleanlæg
  • el-tjek
  • bygningsinstallationer og belysningsanlæg
  • svagstrømsanlæg og porttelefonanlæg
  • intelligente installationer
  • tele-, data- og netværksinstallationer
  • videoovervågning og sikringsanlæg

Vi udfører opgaver for erhvervslivet, boligforeninger, det offentlige og ikke mindst for private. Vores omfang af forskelligartede opgaver spænder bredt. Vi sørger altid for, at vi ikke går ind i opgaver eller rådgivning, hvor vi ikke har den rette kompetence.

Caembell El-Anlæg kan hjælpe dig med rådgivning, installation eller renovering inden for en lang række felter. Uanset om det er en opgave til privat eller erhverv sætter vi en ære i at gå professionelt og løsningsorienteret til opgaven. Vi er derfor den oplagte elektriker og samarbejdspartner for dig i Vanløse eller omegn. 

Vi har erfaring med større entrepriseopgaver, som typisk er ombygninger, nybygninger og lejemålsindretninger. Uanset, om du er arkitekt, rådgivende ingeniør, virksomhed, boligforening eller privatperson, er vi en kvalificeret samarbejdspartner, så ring til os for et møde, eller et uforpligtende tilbud.

solceller på tag

Solceller

Vi er eksperter i installation af solceller. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Caembell El-Anlæg ApS

Klingseyvej 15
2720 Vanløse
Telefon: 33150714
CVR: DK27188338
Email: eckermann@caembell.dk
Hjemmeside
Facebook