dk-el virksomhedsbygning

DK-EL - El & Automatik

Kontaktinformation Ring mig op

DK-EL - El & Automatik - Din elektriker i Vejle, Aalborg, Tørring og Karlslunde.

Vi er et moderne, seriøst og kvalitetsbevidst el-installatørfirma.

Vi har base i Vejle, men vores 110 medarbejdere dækker det meste af landet fra vores fire afdelinger i Vejle, Aalborg, Tørring og Karlslunde. Det betyder, at DK-EL er til rådighed for dig uanset om du bor i Nordjylland, Sydøstjylland eller København.

dk-el maskine

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Sammen med vores kompetente medarbejdere løser vi både simple og komplicerede opgaver for kunder, der tæller alt fra private, boligforeninger, erhverv, landbrug, offentlige instanser og detail branchen. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig i mål med projekter fra den rådgivende fase til sidste el-installation i en større renovering.

Vi laver eftersyn, service, nye installationer, varmepumper, solceller og renovering, altid med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Når vi hjælper vores kunder fra en af vores fire filialer, er det altid med en professionel tilgang og med ønsket om at finde den bedste løsning på de problemer, vi bliver stillet overfor. Vi søger altid at sikre dig en moderne, holdbar el-løsning ud fra branchens, og vores egne, høje krav.


Kontakt os

Har du brug for en eletriker, der kan hjælpe dig med moderne kvalitetsløsninger i Vejle, Aalborg, Tørring eller Karlslunde, så er DK-EL det rigtige valg. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med alt fra rådgivning til installation eller salg.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

DK-EL - El & Automatik

Stiftsvej 16
7120 Vejle Ø
Telefon: 91899189
CVR: DK36479183
Email: info@dkel.nu
Hjemmeside
Facebook


Vævergangen 32
2690 Karlsunde
Telefon: 91899189
CVR: DK36479183
Email: info@dkel.nu
Hjemmeside
Facebook


Jernbanegade 13
7160 Tørring
Telefon: 25728182
CVR: DK36479183
Email: info@dkel.nu
Hjemmeside
Facebook