Domiciel - Eletriker og butik i Præstø

Vi er et moderne, seriøst og autoriseret el-firma med hjemsted i Præstø og med en afdeling på Møn.

Hos os finder du en godmodig og ærlig omgangstone. Vi løser alle former for opgaver både for private som for virksomheder. Eksempelvis kan vi finde hjemmets eller virksomhedens 'grønne guld' og dermed hjælpe med energioptimering. Har du specielle byggeprojekter eller ønsker, så bare sig frem. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om opgaven er stor eller lille.

Domiciel virksomhed

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Erhvervskunder

Større entrepriser og opgaver af særlig karakter for erhvervskunder bliver altid løst i tæt dialog med kunden. Vi arbejder på at finde den mest optimale løsning på problemstillingen - både teknisk og økonomisk.

Projektering og tilbudsregning er et vigtigt stykke forarbejde. Her er den tætte dialog med kunden vigtig, så udgangspunkt, forudsætninger, tiltag og mål bliver det samme for begge parter. Du er velkommen til at kontakte en af vores to afdelinger for at høre mere.

I Domiciel-butikken i Præstø finder du spændende produkter inden for el-artikler, lamper og hvidevarer. Vi giver personlig rådgivning i valg af produkt, type, kvalitet og pris, uanset om du står over for valget af en ny designerlampe, vaskemaskine, hårtørrer eller mindre el-artikler.

Levering og montering:
Køber du et produkt i butikken, hjælper vi gerne med levering og montering.

Eget værksted:
Vi har eget værksted, hvor vi efterser og udfører reparation på diverse el-artikler, hvidevarer og andre produkter. Vi løser de fleste reparationsopgaver inden for en arbejdsdag.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Domiciel

Algade 61-65
4720 Præstø
Telefon: 22767807
CVR: DK30542673
Email: jan@domiciel.dk
Hjemmeside
Facebook


Kostervej 2
4780 Stege
Telefon: 55814043
CVR: DK30542673
Facebook