El-Arup - Din rådgivende elektriker i Jerslev, Slagelse og omegn. 

Overvejer du at få monteret en varmepumpe? Hos El-Arup monterer vi varmepumper for både private og erhverv. Vi er placeret i Jerslev Sjælland, men vi står altid klar til at hjælpe, også hvis du befinder dig i Slagelse, Kalundborg, Jyderup, Holdbæk og Odsherred.

al-arup medarbejder

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Montering af varmepumpe af erfaren installatør

Når du skal have monteret en varmepumpe, er det vigtigt, at det bliver gjort korrekt. Ellers kommer den ikke til at fungere efter hensigten. Hos El-Arup sørger vi for, at montering af varmepumpe sker korrekt og efter producentens anvisninger. Udover installation af varmepumper kan vi også tilbyde service på varmepumper.

Hvilke typer varmepumper findes der?

En varmepumpe anvender luftens naturlige varme til at producere varmeenergi til din husstand. Varmepumper er en grøn løsning og kan på sigt gøre elregningen billigere. Der findes forskellige typer varmepumper, og hos El-Arup kan vi hjælpe dig med installation af de fleste typer.

Luft til luft-varmepumpe

En luft til luft-varmepumpe bruges ofte i mindre huse eller sommerhuse. Det skyldes, at denne type varmepumpe er god til dig, som ønsker et godt indeklima og gerne vil slippe for ”kælderlugt” og fugt fx i dit sommerhus.

Luft til vand-varmepumpe  

En luft til vand-varmepumpe er populær i større helårshuse, hvor man ønsker at spare penge på sigt. Det tager typisk omkring 6 år, fra man investerer i sin luft til vand-varmepumpe, til den er tjent hjem igen. En luft til vand-varmepumpe tager typisk et par dage at installere, og vi anbefaler, at du får professionel hjælp til montering af varmepumpe.

Hvad koster en varmepumpe?

Når du skal have en varmepumpe, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger til forskellige priser. Vi kan hjælpe dig med:

Montering af varmepumpen, når du allerede har anskaffet den, og de nødvendige forberedelser er foretaget. Dette koster 3.400 kr. med moms.
Du kan også vælge en komplet montering, hvor vi kommer med en varmepumpe og sørger for hele opsætningen.
Som en sidste løsning har du også mulighed for at købe varmepumper igennem os. Her vil prisen variere alt afhængigt af hvilken varmepumpe, du ender med at vælge.
Få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

Hos os har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe. Vi sammensætter gerne en billig løsning.

Du er velkommen til at sende nogle billeder afsted til vores e-mail, hvori du beskriver, hvad vi skal hjælpe dig med. Derudover er du også altid velkommen til at ringe til os, hvis vi skal hjælpe dig med montering af varmepumpe med det samme.

Ring til os på telefon 42 41 32 36 eller skriv til vores e-mail til oa@el-arup.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

El-Arup

Klovbyvej 19
4490 Jerslev
Telefon: 42413236
CVR: DK39233142
Email: oa@el-arup.dk
Facebook