EL:CON GRENAA

EL:CON Grenaa A/S er en stærk, lokal spiller. Vi kan tilbyde dig et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver - både de mere traditionelle og de højtspecialiserede ét sted.

Vi udfører alle typer el-opgaver fra små serviceopgaver til store projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi. Typiske opgaver omfatter el-entrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer. Vi arbejder dog med alt inden for elinstallationer - sikring, indeklima, klima og energi, bygningsautomatik og meget andet.

el:con grenå installatører

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi laver kvalitetsløsninger inden for el til både erhverv, industri, det offentlige og private. Uanset hvilken opgave vi står over for, går vi til den med den professionalisme, vi ved, at du forventer.

Vores dygtige installatører er løbende i uddannelse. Dermed sikrer vi, at du altid får branchens bedste, mest moderne løsning.
EL:CON Grenå har gjort det til et mål at være nummer ét inden for grønne, eltekniske løsninger. Derfor er vi eksperter i at rådgive om energireducerende løsninger, såsom varmepumper og solceller.

EL:CON er en national virksomhed med et internationalt udsyn og en stærk lokal forankring. Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden, samt besidde viljen og evnen til fremragende service.

Kontakt os

Har du brug for en moderne elektriker, der fokuserer på at tilbyde kvalitetsløsninger hver gang, i eller omkring Grenå, så er EL:CON Grenaa det rigtige valg. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

EL:CON Grenaa

Kattegatvej 3
8500 Grenaa
Telefon: 86325066
CVR: DK26662583
Email: mail@elcon-grenaa.dk
Hjemmeside
Facebook