EL FYN A/S - Din elektriker i Odense

El Fyn A/S har i mange år serviceret fynboerne med kvalitetsløsninger. Det har vi gjort på en lang række områder. Det betyder, at El Fyn er din trofaste samarbejdspartner, uanset om du skal have en rådgivende installatør, installation af solceller og varmepumper eller el-service til større entrepriser. Vi tilbyder en professionel og moderne løsning til dig, uanset om du søger en el-løsning til privat eller erhverv. Det har vi gjort i mange år ud fra fire fokusområder, som vi altid har med os i vores arbejde.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

De fire områder vi lægger vægt på er:

Tillid: Du kan stole på, at El Fyn holder aftaler til tiden. Vores skarpe projektstyring søger for, at vi holder det, vi lover. Sådan vil vi selv have det, og sådan får du det.

Dialog: El Fyn lytter til dig og dine ønsker, så du får en løsning, nøjagtig som du vil have den. Sådan undgår vi misforståelser.

Samarbejde: Vi løser opgaverne i tæt samarbejde med dig. På den måde får du altid den løsning, du ønsker.

Fleksibilitet: Vores fleksibilitet betyder, at du får lige præcis den løsning, der passer til dine behov. Vi løser alle typer af el-opgaver for dig.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

En rådgivende installatør omkring Odense

Hvis du leder efter en kompetent elinstallatør i Odense og omegn, skal du bare kontakte El Fyn A/S, som har leveret kvalitetsløsninger til fynboere. 

El Fyn A/S

Kratholmvej 41
5260 Odense S
Telefon: 66169121
CVR: DK28843909
Email: info@el-fyn.dk
Hjemmeside
Facebook


Rødeledsvej 70 Port 30
5700 Svendborg
Telefon: 66169121
CVR: DK28843909
Email: info@el-fyn.dk
Hjemmeside
Facebook