EL-MØLLER A/S

El-Møller har eksisteret siden 1927, og hører dermed til blandt områdets ældste håndværksvirksomheder i Sønderjylland. Vi har hermed over 90 års erfaring med el-installationer, service og andre tekniske løsninger.

El-Møller ejes i dag af Lars Erik Thomsen, der har været medarbejder hos virksomheden i 32 år, Lasse Fabricius, der har været medarbejder hos virksomheden i 15 år og Strøh A/S i Kolding. El-Møller er altså en virksomhed, der drives af erfarne el-installatører.

el-møller virksomhed

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Virksomheden har gennem tiden vokset sig større og bedre ud fra målet om at blive de stærkeste el-leverandører inden for netop el, sikring, data, automation og industri. I dag kan El-Møller således betegnes som et moderne el-installationsfirma, der laver alt fra almindeligt el-arbejde til mere avancerede installationer i bygninger.

El-Møllers mange dedikerede og specialiserede teknikere står klar til at yde førsteklasses service for dig og din virksomhed. El-Møller A/S løser i dag opgaver for områdets toneangivende erhvervs- og industrivirksomheder, offentlige institutioner, landbrug og private.

El er i dag så vigtig en del af vores hverdag, at det er umuligt at undvære, hvis der sker et uheld. Derfor har vi døgnvagt – og er derfor altid klar til at rykke ud til dig. Er du interesseret i at vide mere om EL-Møller, så kontakt os til en uforpligtende snak.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

El-Møller A/S

Brunde Vest 14A
6230 Rødekro
Telefon: 74662207
CVR: DK40342818
Email: el-moeller@el-moeller.dk
Hjemmeside
Facebook