Find din nærmeste elektriker i Århus

Har du brug for en elektriker i nærheden af Århus? Så finder du her dine nærmeste Blue Install installatører, som holder til i Brabrand, Risskov, Tilst og Hasselager. Tilsammen servicerer de store dele af hele Aarhus og omegn. Vores elinstallatører har mange års erfaring med al slags el-arbejde, så uanset om du har brug for hjælp til at få installeret en lampe, stikkontakt, tyverialarm eller har en større opgave, du skal have løst, skal du endelig bare kontakte en af dine lokale Blue Install installatører.

En Blue Install installatør er mere end bare en elektriker

Din lokale Blue Install installatør er ikke bare en dygtig elektriker. Han er en rådgivende installatør som, udover at kunne løse de gængse el-installationsopgaver, tilbyder kvalificeret rådgivning inden for elinstallationer, der kan effektivisere og styre belysning, klimaanlæg, sikring, varme, ventilation og kommunikation. Med en Blue Install installatør kan du være sikker på at få professionel rådgivning og elinstallationer i høj kvalitet. Det gælder både i privat såvel som i erhvervsregi.

Professionel hjælp til alle elinstallationer

Hos din lokale Blue Install installatør kan du få hjælp uanset, om du står med nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering eller almindelig vedligeholdelse og vi hjælper både private, offentlige institutioner og virksomheder. Typisk hjælper vi med installation af:

Spar penge på  din elregning og gør noget godt for klimaet

Er dit hjem eller din virksomhed energioptimeret? Ellers kan der gemme sig mange skjulte besparelser rundt omkring. Og det er dine nærmeste elinstallatører eksperter i at grave frem og rådgive omkring. Gamle elinstallationer har ofte et unødvendigt højt energiforbrug. Det betyder først og fremmest, at du bruger flere penge på strøm, end du behøver, og desuden at installationerne er mere belastende for miljøet. Derfor kan du med fordel skifte sådanne installationer ud med nogen, der er mere tidssvarende og på den måde både spare penge og gøre noget godt for klimaet. Denne kombination kalder vi Grønt Guld.

Find elektrikere i hele Danmark

Blue Install omfatter en lang række elinstallatører i hele landet, som alle lever op til en lang række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Du kan bl.a. finde Blue Install installatører omkring Aalborg, Odense, Esbjerg, Kolding & Århus. Fælles for installatørerne er, at de er dedikerede til at levere branchens stærkeste rådgivning inden for elinstallationer og holder sig på forkant med branchens udvikling gennem et samarbejde med Solar, som sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed.