Find din nærmeste elektriker i Århus

Har du brug for en elektriker i nærheden af Århus? Så finder du her dine nærmeste Blue Install installatører, som holder til i Brabrand, Risskov, Tilst og Hasselager. Tilsammen servicerer de store dele af hele Aarhus og omegn. Vores elinstallatører har mange års erfaring med al slags el-arbejde, så uanset om du har brug for hjælp til at få installeret en lampe, stikkontakt, tyverialarm eller har en større opgave, du skal have løst, skal du endelig bare kontakte en af dine lokale Blue Install installatører.

En Blue Install installatør er mere end bare en elektriker

Din lokale Blue Install installatør er ikke bare en dygtig elektriker. Han er en rådgivende installatør, som udover at kunne løse de gængse el-installationsopgaver, tilbyder kvalificeret rådgivning inden for elinstallationer, der kan effektivisere og styre belysning, klimaanlæg, sikring, varme, ventilation og kommunikation. Med en Blue Install installatør kan du være sikker på at få professionel rådgivning og elinstallationer i høj kvalitet.

El-service til private og erhverv

Som privatperson står du måske og mangler hjælp til at få installeret ny belysning, diverse hårde hvidevarer, et alarmsystem, ventilation eller noget helt andet. Hvad det end måtte være, hvad skal du bare tage fat i en af dine lokale installatører for kompetent el-rådgivning og installation. 

Som erhvervsmand har du måske brug for kvalificeret rådgivning om installationer, der kan være med til at styrke virksomhedens produktivitet, trivsel og sikkerhed ved at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i en intelligent installation med mulighed for styring og energioptimering.

Professionel hjælp til alle elinstallationer

Hos din lokale Blue Install installatør kan du få hjælp uanset, om du står med nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering eller almindelig vedligeholdelse og vi hjælper både private, offentlige institutioner og virksomheder. Typisk hjælper vi med installation af:

Spar penge på  din elregning og gør noget godt for klimaet

Er dit hjem eller din virksomhed energioptimeret? Ellers kan der gemme sig mange skjulte besparelser rundt omkring. Og det er dine nærmeste elinstallatører eksperter i at grave frem og rådgive omkring. Gamle elinstallationer har ofte et unødvendigt højt energiforbrug. Det betyder først og fremmest, at du bruger flere penge på strøm, end du behøver, og desuden at installationerne er mere belastende for miljøet. Derfor kan du med fordel skifte sådanne installationer ud med nogen, der er mere tidssvarende og på den måde både spare penge og gøre noget godt for klimaet. Denne kombination kalder vi Grønt Guld.

Find elektrikere i hele Danmark

Blue Install omfatter en lang række elinstallatører i hele landet, som alle lever op til en lang række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Du kan bl.a. finde Blue Install installatører omkring Aalborg, Odense, Esbjerg, Kolding & Århus. Fælles for installatørerne er, at de er dedikerede til at levere branchens stærkeste rådgivning inden for elinstallationer og holder sig på forkant med branchens udvikling gennem et samarbejde med Solar, som sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed.

Kontakt din nærmeste elinstallatør

Brug kortet til at finde den installatør, som er tættest på dig og klik på kortnålen for at få yderligere oplysninger. Du kan også benytte dig af listen under kortet og få mere at vide om hver enkelt installatør, få vist deres telefonnummer eller eventuel akuttelefon.

Vis kort

Din lokale rådgivende elinstallatør | Blue Install

Populære ydelser

Vores autoriserede elinstallatører laver alle former former for el-opgaver og har mange års erfaring med at lave kvalitetsløsninger. Se her et udvalg af vores populære ydelser.

Belysning & lysstyring

Med den rette belysning kan du skabe lige den stemning, du ønsker både inde og ude, men du kan også spare penge på elregningen.

Læs mere

Installation af ladestandere

Elbiler er tilsyneladende kommet for at blive. Det stiller krav til vores el installationer, fordi bilerne skal kunne lades op, når de holder stille.

Læs mere

Varmepumper

Varmepumper kan give store besparelser på varmeregningen i forhold til traditionelle varmekilder, såsom olie, el eller naturgas.

Læs mere

Sikring, alarmsystemer og overvågning

Undgå indbrud og skader med det rette foranstaltninger. Vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Læs mere

SmartHome - Intelligente hjem

Styr dine elektriske installationer fra din smartphone, tablet eller computer og oplev en mere automatiseret og komfortabel hverdag.

Læs mere
solceller

Solceller

Et solcelleanlæg kan give store besparelser på elregningen og samtidig sænke hjemmets CO2-udslip.

Læs mere