Find din nærmeste elektriker i Esbjerg

Leder du efter en dygtig elektriker i omkring Esbjerg? Vi har adskillige elinstallatører i Sydvestjylland, og her kan du se, hvor dine nærmeste Blue Install installatører befinder sig. Med en Blue Install installatør får du en dygtig en elektriker, som arbejder ud fra høje krav om kvalitet og service. Vores elinstallatører trækker på mange års erfaring inden for alle slags el-opgaver og kan hjælpe dig med både store og små elinstallationer. Uanset om du mangler hjælp til installation eller udskiftning af stikkontakter, belysning, el-tavler eller har en større el-opgave, så er vores installatører klar til at hjælpe dig.

Oversigt over dine nærmeste elektrikere | Blue Install

Find din lokale installatør

Dine lokale Blue Install installatører er mere end bare elektrikere

Vi vil levere branchens stærkeste rådgivning - til erhverv og private. Derfor kalder vi vores installatører for rådgivende installatører. Udover at kunne løse alle de almene el-opgaver tilbyder de samtidig kvalificeret rådgivning inden for elinstallationer, der kan effektivisere og automatisere belysning, klimaanlæg, sikring, varme, ventilation og kommunikation.

Eksempler på el-opgaver som vi udfører

Hos din lokale Blue Install installatør kan du få hjælp uanset, om du står med nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering eller almindelig vedligeholdelse. Vores elinstallatører hjælper både private, offentlige institutioner og virksomheder. Typisk hjælper vi med installation af:

Spar på energien og gør miljøet en tjeneste

Er dit hjem eller din virksomhed energioptimeret? Ellers kan der gemme sig mange skjulte besparelser rundt omkring. Og det er dine nærmeste elinstallatører eksperter i at finde frem og rådgive omkring. Ældre elinstallationer kan have et unødigt højt energiforbrug. Det betyder først og fremmest, at din elregning er større, end den behøver at være, og dernæst at de er mere belastende for miljøet. Ved at skifte utidssvarende installationer ud kan du dermed både spare penge og gøre noget godt for klimaet. Denne kombination kalder vi Grønt Guld.

Find elinstallatører i hele Danmark

Blue Install omfatter en lang række elinstallatører i hele landet - bl.a. i Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg & Kolding - som alle lever op til en lang række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Installatørerne er dedikerede til at levere branchens stærkeste rådgivning inden for elinstallationer og holder sig på forkant med branchens udvikling gennem et samarbejde med Solar, som sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed. 

Kontakt din nærmeste elinstallatør

Brug kortet til at finde den installatør, som er tættest på dig og klik på kortnålen for at få yderligere oplysninger. Du kan også benytte dig af listen under kortet og få mere at vide om hver enkelt installatør, få vist deres telefonnummer eller eventuel akuttelefon.

Vis kort

Din lokale rådgivende elinstallatør | Blue Install

Populære ydelser

Vores autoriserede elinstallatører laver alle former former for el-opgaver og har mange års erfaring med at lave kvalitetsløsninger.

Belysning & lysstyring

Med den rette belysning kan du skabe lige den stemning, du ønsker både inde og ude, men du kan også spare penge på elregningen.

Læs mere

Installation af ladestandere

Elbiler er tilsyneladende kommet for at blive. Det stiller krav til vores el installationer, fordi bilerne skal kunne lades op, når de holder stille.

Læs mere

Varmepumper

Varmepumper kan give store besparelser på varmeregningen i forhold til traditionelle varmekilder, såsom olie, el eller naturgas.

Læs mere

Sikring, alarmsystemer og overvågning

Undgå indbrud og skader med det rette foranstaltninger. Vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Læs mere

SmartHome - Intelligente hjem

Styr dine elektriske installationer fra din smartphone, tablet eller computer og oplev en mere automatiseret og komfortabel hverdag.

Læs mere
solceller

Solceller

Et solcelleanlæg kan give store besparelser på elregningen og samtidig sænke hjemmets CO2-udslip.

Læs mere