Find din nærmeste elektriker i Odense

Leder du efter en dygtig elektriker i nærheden af Odense? Vi har adskillige elinstallatører fordelt rundt omkring Odense og omegn. Her kan du se, hvor dine nærmeste Blue Install installatører befinder sig. Med en Blue Install installatør får du en dygtig elektriker, som arbejder ud fra høje krav om kvalitet og service. Vores installatører trækker på mange års erfaring inden for alle slags el-opgaver og kan hjælpe dig med både store og små elinstallationer. Uanset om du mangler hjælp til installation eller udskiftning af stikkontakter, belysning, el-tavler eller har en større el-opgave, så er vores installatører klar til at hjælpe dig.

Mere end bare en elektriker

Med en Blue Install installatør får du mere end bare en elektriker. Vi vil levere branchens stærkeste rådgivning - til erhverv og private. Derfor kalder vi vores installatører for rådgivende installatører. Udover at kunne løse alle de gængse el-opgaver, så tilbyder de samtidig kvalificeret rådgivning inden for elinstallationer, der kan effektivisere og automatisere belysning, klimaanlæg, sikring, varme, ventilation og kommunikation.

Professionel hjælp til alle elinstallationer

Hos din lokale Blue Install installatør kan du få hjælp uanset om du står med nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering eller almindelig vedligeholdelse. Vi hjælper både private, offentlige institutioner og virksomheder. Typisk er opgaverne, vi beskæftiger os med inden for:

Spar på strømmen og gør miljøet en tjeneste

Er dit hjem eller din virksomhed energioptimeret? Ellers kan der gemme sig mange skjulte besparelser rundt omkring. Og det er dine nærmeste elinstallatører eksperter i at grave frem og rådgive omkring. Elinstallationer, der ikke er tidssvarende, kan have et unødvendigt højt energiforbrug. Det betyder både, at din elregning sandsynligvis er større, end den behøver at være, og derudover at installationerne er mere belastende for miljøet. Ved at skifte utidssvarende installationer ud kan du dermed både spare penge på din elregning og gøre noget godt for klimaet. Denne kombination kalder vi Grønt Guld.

Find elektrikere i hele landet

Blue Install omfatter en lang række elinstallatører i hele landet, som alle lever op til en lang række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Du kan eksempelvis finde Blue Install installatører omkring Århus, Aalborg, Esbjerg, Kolding & Odense. Installatørerne er dedikerede til at levere branchens stærkeste rådgivning inden for elinstallationer og holder sig på forkant med branchens udvikling gennem et samarbejde med Solar, som sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed.

Din lokale rådgivende elinstallatør | Blue Install