ELPUNKT FYN A/S

At fremstå som et moderne, seriøst og kvalitetsbevidst elinstallatørfirma er noget af det, vi vægter højest hos os. Vi påtager os alle opgaver inden for el-installationer. Det vil sige, at vi står for eftersyn, reparationer, nyinstallationer m.m. Vi løser opgaver både i landbrug, industrivirksomheder og hos private.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi leverer altid kvalitetsarbejde, og vi arbejder til konkurrencedygtige priser. Alle vores ansatte er desuden faguddannede elektrikere.

At overholde alle aftalte betingelser og leveringstider er vigtigt for os. Ligesom det er vigtigt at imødekomme dig og dine ønsker, så du får netop de installationer, du har behov for eller altid har drømt om.

Vores store erfaring kommer til udtryk ved, at vi løser tæt på alle opgaver. Vores el-installatørfirma kan være behjælpelige med et væld af opgaver - herunder: 

• El-installationer 

• El-eftersyn 

• Reparation og service

• Alarmer

• Belysning

• Datainstallationer 

Vi kan være med fra bunden, hvorfra vi følger vores kunder hele vejen igennem processen med tegninger, installationer og så videre. Vi har faglærte folk med styr på sagerne. På den måde kan du vide dig sikker på, at det arbejde, du får udført, er til topkarakter. Vi er dog meget mere end bare en el-installatør og elektriker. Vi har nemlig servicen i top, og det er vigtigt for os, at vi altid indgår i en løbende dialog med dig, så begge parter er glade for det færdige resultat.

Kontakt os for at høre mere.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Elpunkt Fyn A/S

Møllevangen 5
5300 Kerteminde
Telefon: 70201435
CVR: DK31090032
Email: info@elpunkt-fyn.dk
Hjemmeside
Facebook