AUT. EL-INSTALLATØR FLEMMING BAGER

Hos firmaet Flemming Bager har vi et mål om at være totalleverandører inden for elinstallationer og vedligeholdelse af el, teledata samt naturligvis intelligente installationer. Det betyder blandt andet, at der ikke findes opgaver, der for os er ubetydelige. Vi løser både store og små opgaver.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Når det kommer til hårde hvidevarer kan vi hos Flemming Bager tilbyde både salg og service heraf. Kvalitet og professionalitet er en af vores højeste prioriteter for vores el-installatør, og derfor finder du også kun produkter af den højeste kvalitet hos os, da vores andet mål er at levere ethvert stykke arbejde i topkvalitet. 

Dette skal udføres af en autoriseret El-installatør:

  • Udvidelse af eksisterende el-installationer i boligen, f.eks. sætte en ny stikkontakt op ved siden af en eksisterende.
  • Installation eller udskiftning af materiel i boligens faste installation med en spænding over 250V.
  • Installation eller udskiftning af udendørs afbrydere eller stikkontakter.

Som elektriker er det vores vision at blive totalleverandør inden for el-installationer. Vi tager os af vedligeholdelse af el-installationer og teledata, samt opsætning af intelligente el-installationer. ​Ligeledes tager vores elektriker både ud til private hjem og til erhvervskunder.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Flemming Bager

Algade 36-38
5592 Ejby
Telefon: 64 46 13 72
CVR: DK35840664
Email: flemming.bager@mail.dk
Hjemmeside
Facebook