Gråsten El-Service

Kontaktinformation Ring mig op

GRÅSTEN EL-SERVICE

Målsætningen for Gråsten El-Service Aps er at være et kvalitetsbevidst firma, der udfører opgaver indenfor el-installationsbranchen.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Vi løser opgaver inden for følgende områder:

 • Erhvervs & detail installationer
  Hvis dit belysningsanlæg er forældet, kan vi både beregne det nye anlæg belysningsmæssig, men også beregne, hvor meget du sparer ved at udskifte dit gamle anlæg.
 • Bolig-installationer
  Gråsten El-Service udfører alle former for boliginstallationer, lige fra traditionelle installationer til KNX-intallationer.

 • Porttelefoner & adgangskontrol
  Behovet for adgangskontrol og sikring af ejendom er stigende. Vi har specialiseret os i levering og service af anlæg, der spænder fra dørtelefoner til elektroniske overvågningsanlæg.

 • Solcelle anlæg

 • Data installationer
  Data installationer skal være sikre og fleksible. Udviklingen og behovet for nye datastationer sker så hurtigt, at der stilles store krav til planlægning og etablering af kabel netværk.
 • Hårde hvidevarer
  Gråsten El-Service tilbyder reparation og salg af hårde hvidevarer, i alle populære mærker, til såvel virksomheder som ejerforeninger, boligforeninger og private.

Gråsten El-Service står klar til at hjælpe dig med ovenstående opgaver - kontakt os i dag og hør mere.

Gråsten El-Service

Vandtårnsvej 15
6300 Gråsten
Telefon: 74654060
CVR: DK27858775
Email: info@graasten-el-service.dk
Hjemmeside
Facebook