herluf jørgensen firmabil

Herluf Jørgensen A/S

Kontaktinformation Ring mig op

HERLUF JØRGENSEN A/S - Din elektriker i Padborg

Hos Herluf Jørgensen A/S udfører vi alle former for opgaver inden for el-installationer. Vi tilbyder i denne forbindelse alt lige fra projektering og rådgivning til montering og vedligeholdelse. ​Så uanset om du som privat eller erhvervskunde skal have et uforpligtende tilbud på opsætning af ladestander til elbil, varmepumpe-installation eller noget helt tredje, så er Herluf Jørgensen A/S dit sikre valg i Padborg og omegn. 

herluf jørgensen medarbejder og bil

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi har en bred kundegruppe som består af både private, erhverv og offentlige institutioner.Vi lægger vægt på en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan en opgave løses i overensstemmelse med kundens forventninger og behov. Derfor sørger vi altid for at tage dig med på råd både før, under og efter enhver opgaveløsning.

Vi anvender de bedste materialer på markedet og sørger for at holde os opdateret på den nyeste teknologi og viden inden for vores branche.
Som en ekstra service har vi 24-timers døgnservice. Er uheldet ude, kan du derfor til enhver tid kontakte os. Vi rykker ud hele døgnet, så du ikke behøver bekymre dig længere tid end højst nødvendigt.

Herluf Jørgensen A/S er din rådgivende Blue Install-installatør i Padborg, Kruså, Bov og omegn. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din elinstallation eller hør mere.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Herluf Jørgensen A/S

Jernbanegade 11
6330 Padborg
Telefon: 74671078​
CVR: DK15110996
Email: jan@hjas.dk
Hjemmeside
Facebook