ib rasmussen electric firmabil

Ib Rasmussen Elektric ApS

Kontaktinformation Ring mig op

IB RASMUSSEN ELEKTRIC APS - Din elektriker i København

Ib Rasmussen Elektric har siden 1946 leveret el-arbejde i København og omegn med fokus på sikkerhed og kvalitet.

Vi har årelang erfaring med en lang række el-, service- og installationsopgaver. Uanset om du søger rådgivning, et uforpligtende tilbud eller en elektriker der kan følge et byggeprojekt fra planlægning til afslutning, er Ib Rasmussen Elektric et sikkert valg. Vi har specialiseret os i sikker el-forsyning og benytter os altid af den nyeste teknologi for at sikre dig branchens bedste løsning.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Moderne el-løsninger er med til at sikre et fald i el-forbruget. Vi kan finde de skjulte værdier, dem vi kalder Grønt Guld, i de fleste hjem og virksomheder, og dermed sikre dig et lavere el-forbrug. Eksempelvis med installationen af LED-belysning, som åbner helt nye muligheder for belysning, både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Siden 1946 har vi anvendt den nyest tilgængelig teknologi for at kunne servicere vores kunder i København og omegn med installationer indbegrebet af sikkerhed og kvalitet.

Uanset hvilken opgaver vi står over for, går vi til den med et mål om, at sikre dig som kunde den stærkeste løsning. Det er uanset, om du kontakter os som privat eller erhvervskunde.

Kontakt os i dag for at få et kvalificeret og uforpligtende bud på, hvordan vi kan løse din opgave i Hovedstadsområdet.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Ib Rasmussen Elektric ApS

Bispebjergvej 68
2400 København V
Telefon: 51328587
CVR: DK36976853
Email: info@ibrasmussen.dk
Hjemmeside