IT-EL Teknik - Kvalitetsbevidst el-installatør i Vejen

Vi bor og arbejder ud fra Vejen, men kører i store dele af Syd- og Sønderjylland, så hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på en el-løsning, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere. Mangler du en elektriker i Vejen, Lunderskov, Brørup, Vamdrup, Rødding eller Holsted har du altså en bundsolid og sikker samarbejdspartner i IT-EL Teknik

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

IT-EL Teknik er din rådgivende installatør inden for energieffektivisering, varmepumper, solceller, varmestyringsanlæg, intelligente lysinstallationer, ventilationsanlæg og meget andet i din virksomhed eller dit private hjem. Vi har i mange år mødt vores kunder med kvalitet og sikkerhed i fokus.

IT-EL sikrer dig alle former for gennemtænkte installationer ved renovering, nybygning, tilbygning og ombygning. Vi er med i en rådgivende rolle fra projektering til den sidste el-installation er på plads.

Kontakter du os som privatkunde kan du være sikker på at blive mødt med forståelse, professionalisme og kompetente løsninger fra vores dygtige elektrikere. Vi står altid til rådighed for dig med moderne og sikre el-installationer.

Kontakter du os til erhverv eller industri vil du opleve en virksomhed med stor erfaring i at styrke virksomheders belysning, klimaanlæg, sikring og meget andet. Vores løsninger skal bidrage til at styrke jeres virksomhed.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

IT EL

Håndværkervej 8
6600 Vejen
Telefon: 75360611
CVR: DK28895690
Email: mail@itel.dk
Hjemmeside
Facebook