JES VELSØ ApS - Din landsdækkende elektriker fra Struer

Jes Velsø ApS er en elinstallationsforretning, som i over 100 år har serviceret Struer, Lemvig og resten af Danmark med sikre og moderne kvalitetsløsninger. I dag arbejder vi inden for renovering, el-installationer, varmepumper, solceller, hårde hvidevare, større automatik-opgaver, ABA-anlæg, elevatorservice, el-projektering, energirådgivning, el-eftersyn m.m.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Det er vores vision at sikre vores kunder stærke og holdbare løsninger til aftalt tid og pris. Vi ved, at vejen til glade kunder er en stærk service til tiden. Derfor er vores 25 dygtige medarbejdere løbende på kurser, for at få de kompetencer der skal til, for at leve op til de høje krav vi har til vores eget arbejde.

Selvom vi har til i Struer, kan du nyde godt af vores høje serviceniveau, uanset hvor i landet du bor. Vi løser nemlig el-opgaver i hele Danmark. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, uanset hvilken opgave du skal have løst, og uanset hvor i landet du bor.

Uanset hvilken opgave du har, kan vi løse den. Så er du interesseret i at høre mere om, hvilke moderne og sikre el-løsninger vi kan tilbyde dig, så kontakt Jes Velsø ApS i dag og få et uforpligtende tilbud.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Jes Velsø ApS

Farvervej 24
7600 Struer
Telefon: 97851199
CVR: DK17879782
Email: info@velsoe.dk
Hjemmeside
Facebook