JOOST EL ApS - Din el-installatør i Rødvig, Faxe og omegn.

Joost EL udfører alle typer af el-opgaver. Så har du brug for rådgivning, installation eller el-service på Østsjælland er Joost El ApS det oplagte valg.
Vores autoriserede elektrikere kører ud i bl.a. Rødvig Stevns, København, Køge, Roskilde og Nordsjælland og hjælper kunderne med alt lige fra almindeligt el-arbejde til montering af solceller og rådgivning i forbindelse med nybyggeri.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi servicerer både private og offentlige kunder samt erhvervs- og landbrugskunder og har eget værksted, hvor vi udfører alle typer af el-reparationer. Vi er specialister i data-installationer, sikring og overvågning, el-installationer og varmepumper.

Er du en af de efterhånden mange danskere, der har fået en elbil? Hos Joost El har vi specialiseret os i ladestandere til elbiler. Det betyder, at vi rådgiver, sælger og monterer din nye ladestander.

Vi yder altid kvalificeret rådgivning og en sublim service. En af de måder hvorpå vi udfører en høj service til alle kunder, er blandt andet ved at tilbyde døgnservice. Det betyder, at du kan kontakte os 24 timer i døgnet, hvis du skulle have brug for en elektriker i Rødvig Stevns, Faxe eller København. 

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud eller rådgivning.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Joost El ApS

Vemmetoftevej 8
4673 Rødvig Stevns
Telefon: 56506869
Akuttelefon: 56506869
CVR: DK28687036
Email: info@joost-el.dk
Hjemmeside
Facebook