JW ENERGI - Din rådgivende elektriker i Dronningmølle og Jægerspris

Hos JW Energi sælger, servicerer og monterer vi luft-til-luft varmepumper og aircondition til private og erhvervskunder.
Varmepumper er en grøn og energieffektiv opvarmningsform til hjemmet. Der er store besparelser at hente ved udskiftning af olie- eller gasfyr, og vi kan hjælpe dig.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi er forhandlere af Panasonic og Mitsubishi og giver 5 års garanti på vores produkter. Vi forsøger at matche prisen på tilsvarende produkter, så du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi lægger stor vægt på, at arbejdet er udført æstetisk og håndværksmæssigt korrekt og har selvfølgelig den obligatoriske KMO-godkendelse. Vores medarbejdere er altid up-to-date med de seneste krav og foranstaltninger for at kunne sikre dig en moderne og sikker installation.

Udover at servicere vores kunder i Dronningmølle og Jægerspris med kvalitetsvarmepumper fra de stærkeste producenter, sælger vi også tilbehør til varmepumper og hjælper med kyndig og kompetent rådgivning.

Vi hjælper gerne med at finde præcis den varmepumpe, der giver mening for dig og dine behov. Vi hjælper også gerne med hjælp til at søge energitilskuddet, der kan søges ved energiforbedring.

Vi servicerer vores kunder fra 2 adresser:


JW Energi
Munkerup Strandvej 26
3210 Dronningmølle
Tlf: 42455438

JW Energi
Tjørnevej 8
3630 Jægerspris
Tlf: 42455438

Kontakt os i dag og hør mere

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

JW Energi

Munkerup Strandvej 26
3210 Dronningmølle
Telefon: 42455438
CVR: DK25224833
Email: info@jwenergi.dk
Hjemmeside
Facebook