K.E el-installation medarbejder stående foran firmabiler

K.E EL-installation A/S

Kontaktinformation Ring mig op

KE-EL-Installation A/S - Din østjyske elektriker i Hadsten og Tilst

KE-EL-installation A/S blev grundlagt i 1978. Vi har hermed over 40 års anciennitet, og tilegnet os en lang række kompetencer inden for el-faget. Dertil kommer vores dygtige medarbejderes forskellige specialer. Alle vores ansatte er faguddannede og gennemgår løbende relevant uddannelse. Dertil kommer også vores tætte samarbejde med producenter og partnere, hvilket sikrer os, at vi altid har en ny og opdateret viden inden for de områder, vi arbejder. 

K.E el-installation medarbejder stående foran firmabil

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vores kompetencer dækker blandt andet følgende opgaver:

  • Alt el-arbejde vedrørende reparation og vedligeholdelse af bestående installationer, samt etablering af nye installationer.
  • Etablering, vedligeholdelse og reparation af installationer til tele, data, netværk og antenne – det gælder også trådløse netværk.
  • Inden for alarm, overvågning og adgangskontrol klarer vi også etableringen, vedligeholdelsen og reparationen af denne type installationer. 
  • Salg og service af luft-til-luft varmepumper og sikring og overvågning. 

For at sikre den bedste løsning til den enkelte kunde, har vi et tæt samarbejde og de enkelte opgaver udføres i tæt samarbejde med disse. En ting, der ikke har ændret sig siden 1978, er vores motto ”hurtig og sikker service”. Det er fortsat vores ambition at være en kompetent og pålidelig servicevirksomhed. 

Vi tilbyder vores kvalitetsarbejde til både private og erhvervskunder. Har du brug for el-løsning, rådgivning eller et uforpligtende tilbud i Hadsten eller Tilst så er K.E El-installation et sikkert valg. Dit el-arbejde er altid i sikre hænder hos K.E El. 

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Lad os hjælpe dig

Kontakt K.E EL-installation hvis du søger en rådgivende elinstallatør i Århus området eller Hadsten.

K.E EL-installation A/S

Gunderuplundvej 2
8370 Hadsten
Telefon: 86989511
CVR: DK83848928
Email: ke-el@ke-el.dk
Hjemmeside
Facebook


Holmstrupgårdsvej 256, Tilst
8210 Aarhus V
Telefon: 72170087
CVR: DK83848928
Email: ke-el@ke-el.dk
Hjemmeside
Facebook