Kallesøe El & Svend Mogensens Eftf. A/S

Kontaktinformation Ring mig op

KALLESØE EL & SVEND MOGENSENS EFTF. - Elektriker på Sjælland

Kallesøe El og Svend Mogensens Eftf. er med afdelinger i Herlev, Præstø og Stege din hurtige og sikre forbindelse, når du skal have udført el-arbejde med kvalitet på Sjælland og Møn. Uanset om du er privatkunde - en mindre eller større virksomhed - eller en institution.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi udfører en lang række elektrikeropgaver. Vi hjælper gerne med opsætning af lamper, stikkontakter og andre el-installationer, salg og installation af hårde hvidevarer, installation, reperation og servicering af varmepumper, intelligente installationer samt rådgivning og projektering på opgaver af alle størrelser til både privat og erhverv.

Vi stiller altid tårnhøje krav til os selv og vores eget arbejde, så vi kan levere det bedste til dig. Vi har mange års erfaring i at rådgive private såvel som erhvervskunder om energioptimering og grønne løsninger.

Hos Kallesøe El og Svend Mogensen Eftf. sætter vi dine behov og ønsker i fokus. For at kunne levere dig, der mangler elektrikerarbejde i Herlev, Præstø eller Stege, moderne og holdbare el-løsninger, starter vi aldrig på en opgave, før vi er 100 % med dig om, hvad der skal laves.

De klare linjer mellem os og dig sikrer, at vi hos Kallesøe El & Svend Mogensens Eftf. altid sikrer dig et godt stykke håndværk til tiden og som aftalt. Det er helt almindelig kundeservice, mener vi.

Kontakt Kallesøe El & Svend Mogensens Eftf. i dag, hvis du har brug for en moderne kvalitetsløsning på Sjælland.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Kallesøe El & Svend Mogensens Eftf. A/S

Generatorvej 35B
2730 Herlev
Telefon: 38191902
CVR: DK20013508
Email: kim@kallesoe.dk
Hjemmeside
Facebook


Teglstrupvej 4
4720 Præstø
Telefon: 29907711
CVR: DK20013508
Email: jasper@kallesoe.dk
Hjemmeside
Facebook


Lendemark Hovedgade 17
4780 Stege
Telefon: 55814821
CVR: DK20013508
Email: info@sme-el.dk
Hjemmeside
Facebook