Kontakten ApS - Elektriker i Gentofte - Kontakt os, det koster ikke noget

Vi håndterer opgaver af alle størrelser, og holder hvad vi lover. Kontakten ApS er det sikre valg, når der skal vælges el-installatør. Vi har eksisteret i over 70 år med glade og tilfredse kunder - skal du være den næste?

En af vores primære formål er at sikre, at du som kunde får leveret det bestilte stykke arbejde som aftalt. Vi gør meget ud af vores service og kundekontakt, og vi har løbende under arbejdsforløbet en dialog med dig som kunde. Vi kommer også med forslag, hvis vi mener, at der er en opgave, som eventuelt kan løses på en bedre måde end bestilt. Vi løser en lang række opgaver for vores kunder, uanset om det er privatkunder eller erhvervskunder.

Hos Kontakten ApS bliver du mødt af et professionelt og veluddannet elektrikerteam som går til din opgave med ønsket om at levere en moderne og holdbar el-løsning ud fra dine behov og ønsker.

Med det udgangspunkt går du som kunde ikke forgæves, når du ønsker el-arbejde udført. Alle opgaver, store som små, har samme betydning og prioritet, og sådan har det været lige siden starten i 1949.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit el-projekt i eller omkring Gentofte.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Kontakten ApS

Nymosehuse 2
2820 Gentofte
Telefon: 39654760
CVR: DK26593611
Email: post@kontakten.dk
Facebook