KONTRA EL ApS - Din el-installatør i Snekkersten 

Vi er en moderne el-virksomhed, der mestrer alle de traditionelle arbejdsområde med et fokus på nye teknologier.

Når du kontakter Kontra El ApS, kan du altid være sikker på at blive mødt med professionalisme og forståelse for din el-opgave. Vi sørger for altid at være uddannede og vidende om de seneste krav i branchen, og kan derfor altid tilbyde dig den sikreste og mest moderne løsning, uanset hvilken el-opgave du har foran dig. 

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vores kerneområder er:

  • Elinstallation
  • Belysning
  • Tavler og fordelingsanlæg
  • WIFI og netværk
  • AV-løsninger
  • Intelligente bygningsinstallationer - herunder Free@home og IHC

Hos Kontra El ApS har vi specialiseret os i renovering af high-end boliger eller ejendomme. Her kommer vores indgående kendskab og viden om intelligente bygningsinstallationer i brug, men vi løser selvfølgelig alle typer af el-opgaver. Når du benytter dig af vores service, tilbyder vi at være med fra den første rådgivende fase af et byggeri til den sidste stikkontakt er på plads. Det er ordentlig service. 

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, kan du være sikker på, at vi går til opgaven med blik for de holdbare, energirigtige og moderne el-løsninger, der sikrer dig den bedste løsning. 

Kontra El er din moderne, rådgivende el-installatør i Snekkersten og omegn. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. 

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Kontra El ApS

Ørnholmvej 8
3070 Snekkersten
Telefon: 70666966
CVR: DK36037849
Email: nord@kontrael.dk
Hjemmeside
Facebook