brabrand-el komponent

Kruså El-Service ApS

Kontaktinformation Ring mig op

KRUSÅ EL-SERVICE APS - Din rådgivende installatør i Kruså og Sønderjylland.

Kruså El Service er en kvalitetsorienteret virksomhed, som siden 2004 har været ejet og drevet af Norman Rudbeck. Med snart 20 års erfaring inden for faget samt kontinuerlig uddannelse, så sørger vi for, at vi altid er opdateret med de nyeste teknologier, værktøjer, trends og viden. Dermed kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt el-arbejde med vægt på økonomi og kvalitet.

kruså el-service bil med logo

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vores arbejdsområder omfatter blandt andet følgende:

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheden inden for industrien, landbruget, kontorer samt detailhandlen, boligselskaber, den offentlige sektor samt private husstande.
Geografisk dækker Kruså El hele regionen herunder Gråsten, Sønderborg, Rødekro, Aabenraa samt naturligvis Kruså. Vi stiller vores ekspertise til rådighed for dig i alt fra rådgivning og service til installation.

Så hvis De søger en elektriker med ovenstående kvaliteter, så kontakt os i dag for mere information – vi står klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi sørger for totalløsninger inden for el-faget og mange års erfaring.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Kruså El-Service ApS

Egelund 5
6340 Kruså
Telefon: 40824939
CVR: DK32088791
Email: info@krusaa-el.dk
Hjemmeside
Facebook