NMT El-Service ApS

Kontaktinformation Ring mig op

NMT EL-SERVICE APS - aut. elinstallatør i Øst- og Midtjylland

NMT El-Service fik sin nuværende form i 2005, da Niels Martin Thomsen overtog Smedegaards El-service efter 11 år som installatør i firmaet.

Siden har antallet af arbejdsopgaver og medarbejdere været stigende. I dag beskæftiger NMT El-Service knap 20 medarbejdere, som er tilknyttet afdelingerne i Risskov v/Aarhus, Ebeltoft og Herning. Rent geografisk arbejder NMT El-Service primært i Øst- og Midtjylland, men vi løser også specialopgaver andre steder i landet.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

NMT El-Service udfører og servicerer alle former for eltekniske installationer hos erhverv, offentlige institutioner, private og i ejendomme. Spørg blandt andet os om:

  • Elinstallation: Vi udfører alle typer opgaver inden for elinstallation – fra små elopgaver i boligen til komplekse erhvervs- og industriinstallationer.
  • Industriinstallation: Undgå unødvendige driftsstop. Vi har solid erfaring med vedligeholdelse, renovering og nye installationer i industrivirksomheder.
  • Energioptimering: Tag grønne valg og spar penge på bundlinjen. Vi kender mulighederne og beregner både omkostninger og dine langsigtede besparelser.
  • Specialer: NMT El-Service har opbygget stærke kompetencer inden for eltekniske områder, der kræver unik indsigt, erfaring samt løbende opdatering og udvikling. Blandt andet affaldssugssystemer og renseanlæg.

Ring til os - vi kommer også meget gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende giver vi et uforpligtende tilbud, så du kan vurdere omfanget.

Belysning, lysstyring & sikkerhedsbelysning

Vi er eksperter i belysning, og kan hjælpe dig med at skabe lige den stemning, du ønsker. Ved du, hvad der passer til dig og din bolig?

En rådgivende elinstallatør

NMT El-Service er en af vores yderst kompetente rådgivende elinstallatører i Århus med deres base i Risskov. Udover det finder du også NMT El-Service i Ebeltoft og Herning.

NMT El-Service ApS

Arresøvej 11A
8240 Risskov
Telefon: 86174319
CVR: DK28845936
Email: kontakt@nmt-el.dk
Hjemmeside
Facebook


Martin Hansens Vej 7
8400 Ebeltoft
Telefon: 86174319
CVR: DK28845936
Email: kontakt@nmt-el.dk
Hjemmeside
Facebook


Dalgas Allé 5
7400 Herning
Telefon: 86174319
CVR: DK28845936
Email: kontakt@nmt-el.dk
Hjemmeside
Facebook