Ole Lunding El-Installation ApS

Kontaktinformation Ring mig op

OLE LUNDING EL-INSTALLATION APS — Din el-installatør i Roskilde

Ole Lunding El-installation er startet i 1989 af Autoriseret elinstallatør Ole Lunding. Vi beskæftiger i dag 8-10 medarbejdere. Vi råder over fuldt udstyrede servicevogne samt kontor og lager i Roskilde og Stenlille – med moderne udstyr både til administration, servicering og programmering af udstyr i bolig og industri.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Aut. El-Installatør Ole Lunding er en førende elektriker virksomhed på Sjælland, som løser alle former for el-installationsopgaver og elektrikerarbejde i virksomheder, institutioner og private hjem. Vi sætter et godt samarbejde med vores kunder i højsædet med fokus på kvalitet, sikkerhed, og fleksibilitet. Vi kommer til tiden og holder den aftalte pris. Som kunde hos Ole Lunding altid regne med at kvalitet og service går hånd i hånd, og vi arbejder hårdt for at finde den helt rette løsning til dig.

Vi udfører blandt andet arbejde inden for:

  • Design og Projektering, lysberegning af alle typer lokaler, programmering af IHC programmer til lys-installationer, projektering, levering og montering af EDB netværk til private, skoler og kontorer.
  • Projektering og montering af fiberinstallation for datanetværk, fusionssplicing af lyslederkabler, single eller multimode, PDS kabling med testmåling, vejledning og håndtering af større ændringer på el-anlæg, projektering og vejledning i installationer for Generator og UPS forsyninger.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Ole Lunding El-Installation ApS

Industrivej 38D
4000 Roskilde
Telefon: 77341142
CVR: DK25528662
Email: post@lunding.dk
Hjemmeside
Facebook


Møllegardsvej 16
4295 Stenlille
Telefon: 77341142
CVR: DK25528662
Email: post@lunding.dk
Hjemmeside
Facebook