brabrand-el komponent

Slotsbjergby Byggeentreprise A/S

Kontaktinformation Ring mig op

SLOTSBJERGBY BYGGEENTREPRISE A/S - din lokale Blue Install-installatør i Slagelse

DET STÆRKE HOLD
Slotsbjergby Byggeentreprise er dit kompetente team placeret i Slagelse. Vi bakker dig op med de rette faglige kompetencer, den professionelle tilgang og dygtige medarbejdere. Vi står klar til at løse alt inden for hovedentrepriser og fagentrepriser.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi skaber ”God Energi”
Vores slogan er “God Energi”, og dette er nøjagtigt, hvad vi bringer med os, når vi tilgår en opgave. Vi følger dit byggeprojekt helt til dørs og uden “halve løsninger”. Vores høje grad af disciplin og faglig stolthed, omhyggelighed og ærlighed betyder, at vores kunder altid får de optimale løsninger – tilpasset deres specifikke ønsker og behov.
Vi er grundige i vores arbejde og sikrer en tæt dialog med dig som kunde. Det gør, at vi altid finder en løsning, som lever op til både dine og vores egne forventninger og høje krav. Slots Bjergby Byggeentreprise A/S er din sikkerhed for “God Energi”.

STOLTE TRADITIONER GIVER KVALITET
I hver af vores entrepriser sammensætter vi ydelserne præcist til dit projekt, så det passer ind i dine behov. Det vigtigste for både dig og for os – i alle typer af opgaver er – ud over en ærlig økonomisk og en realistisk tidsplan – den rette kvalitetssikring. Vi kender miljøreglerne, byggestandarderne og sikrer overholdelse af alle gældende regelsæt på området. Det sikrer dig, og det sikrer holdbarheden af de projekter, som vi gerne vil stå inde for. Vi står klar til at hjælpe dig - kontakt os. 

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Slotsbjergby Byggeentreprise A/S

Galgebakkevej 13
4200 Slagelse
Telefon: 29808163
CVR: DK29808163
Email: mikkel@slots-byg.dk
Hjemmeside
Facebook