STRØH A/S - din lokale Blue Install-installatør i Kolding og omegn

STRØH er en moderne virksomhed som altid vælger de nyeste og smarteste løsninger. Vi tager ansvaret for hele installationsforløbet, fra projektering, tilbud til aflevering. Vores kompetencer spænder fra installation af en simpel stikkontakt til avancerede industriinstallationer.

Strøh A/S har i dag 40 ansatte fordelt på fire afdelinger i henholdsvis Kolding, Rødekro, Børkop og Tørring.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Virksomheden var oprindeligt en traditionel håndværksvirksomhed og el-firma, men branchen har ændret sig kolossalt i de over 30 år, vi har eksisteret - og vi er fulgt med. På nogle felter har vi været pionerer, mens vi på andre er hoppet med på vognen, fordi vi har set potentiale for vækst.

Vores mission er at være blandt landsdelens bedste leverandører af tekniske totalløsninger indenfor el, sikring, tele- og data installationer. Derudover tilbyder vi installering af solceller og andre vedvarende energiløsninger til private, erhverv og offentlige instanser. Visionen er at skabe gode tekniske løsninger, som skaber vækst og komfort for vores kunder.
I dag har vi i virksomheden hævet videns- og uddannelsesniveauet på alle medarbejdere. Disse, kombineret med vores mange fagstærke elektrikere gør, at vi regner os som en stærk el-teknisk totalleverandør til alle former for opgaver. 

Strøh A/S

Fabriksvej 18
6000 Kolding
Telefon: 76326632
Akuttelefon: 76326632
CVR: DK27505880
Email: info@stp.dk
Hjemmeside
Facebook