Thomsen & Fals A/S

Kontaktinformation Ring mig op

THOMSEN & FALS A/S - din Blue Install rådgiver i Aalborg og omegn

Med flere års erfaring inden for el og vvs-arbejde arbejder vi hos Thomsen & Fals ud fra høje krav om både kvalitet og service. Lige meget om du mangler hjælp til udskiftning af stikkontakter, belysninger, el-tavler eller større el-opgaver, så er Thomsen & Fals klar til at hjælpe dig. Vi håndterer alt fra små el-installationer i hjemmet til større og mere komplekse tekniske el-installationer i Aalborg og omegn samt fra vores afdelinger i Hjørring og Nørresundby.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Komplette løsninger inden for el, VVS og ventilation

Vi hjælper virksomheder, der har brug for hjælp i en pokkers fart. Vi sørger for installation, service og vedligehold af såvel større som mindre opgaver inden for erhverv/industri, kommuner, stat, pleje/omsorg, institutioner, skoler, boligforeninger, private m. fl. Vores montører er fleksible, effektive og kompetente og forstår at sætte sig i kundens sted og sørge for den rette løsning hver gang.

Vores kompetencer spænder over el teknik, VVS og Ventilation. Det betyder, at vi kan trække på viden og faglighed på tværs af fagene. Ikke mindst til glæde for dig. Vi sørger for en kvalificeret og kompetent rådgivning både før, under og efter el- og vvs arbejdet, så du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål. Vi sætter en stor ære i, at vores kunder er tilfredse med det endelige resultat. Derfor stopper vores arbejde ikke før, kunden er glad og tilfreds med vores arbejde. Med afdelinger i Aalborg, Nørresundby og Hjørring står vi klar til at hjælpe dig i hele Nordjylland.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

En rådgivende installatør

Thomas & Fals, som er en af vores rådgivende elinstallatører i Aalborg og omegn, står klar til at hjælpe med kvalificeret rådgivning og udførsel af el-opgaver — store som små. 

Thomsen & Fals A/S

Lundeborgvej 20
9220 Aalborg Ø
Telefon: 70235225
CVR: DK30356748
Email: post@togf.dk
Hjemmeside
Facebook


Navervænget 9
9800 Hjørring
Telefon: 70235225
CVR: DK30356748
Email: post@togf.dk
Hjemmeside
Facebook