VS Automatic A/S

Kontaktinformation Ring mig op

VS AUTOMATIC A/S - din Blue Install-installatør i Midtjylland

Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord hos VS Automatic i Horsens.

VS Automatic har mange års erfaring som el-installatør i Midtjylland. Med over 25 års erfaring har VS Automatic specialiseret sig i automations-løsninger, alarmløsninger og vedvarende grøn energi såsom solceller og varmepumper mm.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

VS Automatic har tætte relationer til både private og erhverv i lokalområdet. Gennem mange års erfaring og specialisering er VS Automatic blevet en troværdig samarbejdspartner, der kan udføre enhver opgave indenfor el i højeste kvalitet.

VS Automatic sætter en ære i at holde langvarige relationer med deres kunder.

Elektriker i Horsens, Østbirk og Hovedgård

VS Automatic udfører opgaver i hele Midtjylland og har base og filialer i Horsens, Østbirk og Hovedgård. VS Automatic’s autoriserede elektrikere er kompetente medarbejdere, som altid yder den højeste service, når de er ude hos kunden.

Læs mere om vores elektriker.

Blue Install rådgiver

For VS Automatic forpligter det at være Blue Install Rådgiver. Medarbejderne skal have den nyeste tekniske viden samt mulighed for at videreudvikle sine kompetencer, så det altid er kompetente og uddannede medarbejdere som besøger kunden. VS Automatic tilbyder dig service indenfor alt i elbranchen samt kompetent rådgivning, for den bedste løsning til dit problem.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Hos Blue Install kan du få installeret ladestander til din elbil

Ladestander til elbil

El- og hybridbiler er blevet vigtige for vores samfund og vores miljø. Samtidig er der godt for pengepungen, når man først har investeret i en el- eller hybridbil og ladestander til elbil, frem for almindelige biler der kører på diesel eller benzin.

Når man har valgt at tage springet og udskiftet sin almindelige bil til en elbil, er der flere parametre man skal tænke over i forhold til elbilens ladestander. Det er en god idé at rådføre dig med en autoriseret installatør, som ved hvad det kræves af dit hjem at få en ladestander. 

Opladning af din elbil

Der findes ingen standardisering af opladning blandt elbilernes fabrikanterne, hvilket gør at man ikke har en fælles standard og man skal derfor være opmærksom på hvilken type stik elbilen benytter. Med en ladeboks til elbil i din indkørsel, vil du spare din tid, så din elbil lader op om natten imens du sover. Det kræver dog nogle helt korrekte installationer som vi hos VS Automatic kan opsætte for dig. Læs mere her

VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Telefon: 75641899
Akuttelefon: 75641899
CVR: DK21381802
Email: info@vs-automatic.dk
Hjemmeside
Facebook


Ryvej 8A
8752 Østbirk
Telefon: 75641899
CVR: DK21381802
Email: info@vs-automatic.dk
Hjemmeside
Facebook


Skolebakken 6
8732 Hovedgård
Telefon: 75641899
CVR: DK21381802
Email: info@vs-automatic.dk
Hjemmeside
Facebook