Wedel Installation ApS

Kontaktinformation Ring mig op

WEDEL INSTALLATION APS - Din Blue Install-installatør i Gentofte og omegn.

Wedel Installation er startet af Bo Wedel. Vi er otte mand i firmaet, der tæller en lærlinge, seks svende og Bo Wedel, som har 20 års erfaring i branchen. Vi er et stærkt team, der alle bidrager til vores høje faglige niveau. Vi laver blandt andet serviceopgaver, nye installationer, energioptimering og rådgivning.

Vores idé om at kunne levere ydelser og service på et højt niveau, har været virksomhedens grundlag fra første dag.

Lige nu, er vores kunder bl.a. optagede af:

Vi udfører opgaver for en bred vifte af virksomheder i Danmark. I vores stadig voksende kundekartotek, findes store som små virksomheder, boligforeninger samt privatkunder. For boligforeninger er dørtelefoner blevet vores niche, mens både private og erhvervskunder nyder godt af vores specialisering i energioptimering. Det kan være varmepumpe eller måske ny belysning, der er den rigtige løsning. Vi er også KNX certificerede, så intelligente løsninger til kontoret også let klares af os.

Vi dækker den nordsjællandske kystlinje og Storkøbenhavn, så hvis du bor her, og har brug for en installatør med både hoved og hænder skruet rigtigt på, så er det os, du skal kontakte. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for yderligere information.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper. Både til luft-til-luft og luft-til-vand. Ved du, hvad der passer til din bolig?

Wedel Installation ApS

Fuglegårdsvænget 70
2820 Gentofte
Telefon: 70206520
CVR: DK35034307
Email: bo@wedelinstallation.dk
Hjemmeside
Facebook