Alarmsystem - når dit hjem, værdier og mennesker skal beskyttes

Der er mange gode løsninger, der beskytter mod tyveri, brand og vandskade. De forskellige installationer tilpasses nemt det specifikke behov og med intelligente og trådløse alarmer, er virksomheden eller familiens værdier sikret effektivt 24 timer i døgnet.

Undgå uvedkommende gæster med videoovervågning og adgangskontrol. Giv alle øget tryghed via effektive alarmsystemer, bliv advaret i god tid om brand og hold et vågent øje med bygningen – både dag og nat.

Som ovenstående video viser kan et sikringssystem med tågekanon fuldstændig lukke for sigtbarheden på få sekunder i et større lokale. Den type alarmer stopper effektivt tyvene så de opgiver deres forehavende og fortrækker i langt de fleste tilfælde.

For private så er vores IHC (Intelligent House Control) system en meget sikker løsning, ikke blot når det gælder energistyring, men også som privatalarm og røgalarm.

IHC kan aktivere en overfaldsalarm fra alle rum i hjemmet, som starter en lydgiver, og får lyset til at blinke. I tilfælde af røg aktiverer IHC en sirene og tænder lyset i huset så man hurtigere og mere sikkert kan forlade huset.

dame der trykker på IHC kontakt i huset og børn ved siden af
mobil med styringsmuligheder

Hvorfor alarmsystemer og kameraer?

Danmark har en uheldig placering, når det kommer til indbrud. Ifølge 'Det Kriminalpræventive Råd', indtager Danmark andenpladsen i antal indbrud i Europa. Derfor kan effektive alarmer og alarmsystemer i hjemmet og i virksomheder ofte være penge godt givet ud, hvis man ønsker at holde forbryderne væk.

At få alarmsystem i sin bolig eller virksomhed handler dog også om andet end blot at holde forbryderne væk. Hvert år opstår der mange skader i danske hjem og virksomheder, som kan forhindres med det rigtige overvågningssystem og sikringssystem.

Vil du også stoppe tyven med et alarmsystem? Så book et uforpligtende møde med en professionel installatør herunder.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: