Belysning med spot sælger

Butikker, der har tænkt grundigt over belysningen med spots, sikrer sig det bedste omsætningsgrundlag. Det viser sig igen og igen, at den perfekte spot-belysning i butikker er med til at understrege ideerne og sælge varerne

butik med lys

For eksempel kan du, med assistance fra en belysningskonsulent eller en Blue Install-installatør, få at vide, hvor vigtigt det korrekte lys er i salgsøjeblikket for både at sikre produktet den retfærdighed, det har krav på.

Du kan skabe de bedste arbejdsvilkår for personalet, og gøre kunden godt tilpas i butikken.

Veloplyste butiksvinduer og facader udgør ligeledes en levende del af gadebilledet. En interessant facadebelysning med de rigtige lamper kan være med til at gøre god reklame for butikkens produkter - også efter lukketid.

Case: BUTLER LOFTET er en 1200 kvadratmeter stor tøjshop i Ålborg, hvor de 300 halogen spots ikke bare skal lyse op i butikken - de skal også promovere og sælge tøjet.

butik butler loftet

Ejeren udtaler:

“Hver en krone vi sparer på belysning med spots kan blive til mange kroner i det lange løb, da vi har butikker overalt i Danmark. Vi holder nøje øje med LED-området og er klar, når den rette model byder sig. Vi er udemærket klar over at belysningen i butikken er en stor post i det samlede forbrug”

Har du fået lyst til at lære mere om optimal belysning med spots? Så book et uforpligtende møde herunder

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: