GSM Alarm når der skal gives hurtig besked om problemer

MultiGuard - Den integrerede GSM alarm-løsning, der kan sættes op over alt.

mobil placeret foran sommerhus

MultiGuard Basic har alle funktioner fra de andre enheder i samlingen, såsom potentiel styring af luft/luft varmepumper, potentiel tilslutning af kamera eller en GPS. Ud over de fire analoge forbindelser, er det også muligt at tilslutte trådført temperatur/fugt-måler. En programmerbar 0-10VDC analog udgang kan sørge for styring af ventilatorer eller pumper trinløst.

MultiGuard Max er en udbygning af multiGuard Basic. Enheden har et integreret modul til modtagelse af trådløse signaler og målinger fra vores udvalg af trådløse målere. Grafisk fingertouch-display til opsætning af enheden og præsentation af hændelse og målinger.

Enheden har analog log på over 70.000 events. Det betyder at enheden gemmer målinger fra de fire analoge indgange, temperatur/fugt test, og målinger fra op til 32 trådløse analoge målere. Altså en komplet datalogger til opsamling af alle vigtige målinger.

Læs mere om MultiGuard-systemet 

Har du lyst til at vide mere? Book et uforpligtende møde med en professionel installatør herunder.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: