IHC Controller

IHC hjælper til energibesparelser

IHC (Intelligent House Control) er en funktionel og besparende forbindelse mellem husets installationer, som sikrer, at lys, varme og ventilation bliver aktiveret/deaktiveret efter behov. Det betyder, at en IHC controller kan være medvirkende til en formindsket el regning. Det giver en nemmere hverdag samt mindre energispild, når lyset ikke er tændt i eksempelvis et forladt hus, eller når temperaturen er lav om natten.

En "sluk-alt" funktion i systemet sikrer at du ikke kommer til at glemme noget. Sluk-alt funktionen kan derfor spare på den dyre strøm og få dig og familien hurtigere ud af døren.

I realiteten kan du ved hjælp af et IHC Viewer styre og overvåge alt belysning, alarm, varmeanlæg og air ved hjælp af en computer med internetforbindelse.

IHC kontakt i hus


Med de nye IHC Wireless, trådløse stikkontakter kan man nu forbedre installationerne i selv gamle huse med lethed. Ved at udskifte den gamle afbryder ud med en ny kontakt med radiotransmitter, er det muligt at placere stikkontakten, hvor man ønsker. Dette giver helt nye muligheder for indretning og design.

Vil du have IHC ? Så book et møde med en professionel installatør herunder.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: