Indendørs belysning sikrer velbefindende

Sollys og velbefindende er tæt forbundet, men hvad gør man, når danskerne tilbringer 80-90 pct. af deres liv indenfor?

Det har stor betydning, at indendørsbelysning kan tilrettes efter omgivelserne alt afhængig af lyset udenfor, tidspunkt på døgnet og hvilke gøremål, vi har foran os. Indendørsbelysning er belysning, der efterligner udendørs lysets skiftende variationer og samtidig tager hensyn til indstrømningen af dagslys udefra. Det er i stor grad med til at bevare vores lysfølsomme døgncyklus, og det er efterhånden ved at finde vej ind på kontorer og i sundhedsvæsenet blandt andet. Udendørslyset lægger ud med de røde nuancer tidligt på dagen, og går over i de mere blå nuancer senere på dagen og tilbage til de røde nuancer når dagen lakker mod enden.

Når vi nu foretrækker at bruge næsten hele livet væk fra udendørslyset, kan dynamisk lysstyring af den indendørs belysning dermed være med til at holde vores døgncyklus i orden og dermed sikre vores trivsel – året rundt.

Har du lyst til at lære mere om hvordan du får den optimale indendørsbelysning? Book et møde herunder

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: