Industrilamper - når lyset forbedrer bundlinjen

Blue Install udarbejder hver dag belysningsforslag for industrilamper til mange forskellige størrelser og typer af projekter.

Et klasseeksempel er Body Bike som producerer ca. 70 spinningcykler om dagen, eksporterer cyklerne til over 30 lande og beskæftiger 20 medarbejdere.

For 12 mdr. siden fik Body Bike installeret bevægelsessensorer og forbrugsstyring på lyset, og sænkede derved strømforbruget fra ca. 45.000 kWh til omkring 31.000 kWh – hvilket modsvarer en besparelse på 14.000 kWh. Samtidig forøgede de reelt produktionen med 30%. Nu vurderes næste step, som med stor sandsynlighed kan ende med et solcelleanlæg.

rum med bodybikes

LED lamper til industrien er et andet område som Blue Install-installatørerne er specialister i. 

Et andet godt eksempel finder man hos Coloplast A/S. De har i hovedkvarteret i Humlebæk besluttet at udskifte den eksisterende, men slidte belysning på deres store gangarealer.

Der var 2 muligheder. Enten kunne Coloplast vælge at opsætte 150 stk. 18 W Downlights med kompaktrør, der har et forbrug på 3,45 kW.

Eller man kunne vælge – som også var tilfældet – en montering af 150 stk. 14,4 W Downlights med LED, der giver et markant lavere strømforbrug. Det giver et samlet strømforbrug på kun 2,16 kW.

Den valgte LED lysløsning giver en økonomisk besparelse på 1,29 kW – svarende til 37%.

hvid virksomhedsbygning

Vil du vide mere? Book et møde herunder med en professionel installatør.

Læs mere om, hvordan vi hjalp Coloplast

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: