Lampe - skal det være flot eller godt?

Blue Install sender hver dag belysningsforslag til lampe-projekter, til adskillige forskellige størrelser og typer af belysningsprojekter.

lagerbygning

DSV’s nye trafikcenter er en god case på et af de større projekter. Trafikcentret befinder sig i Landskrona og er Nordeuropas største af sin slags med mere end 100.000 kvm bebygget areal.

At udføre den ideelle lampe-løsning til et projekt i denne størrelse krævede den viden og ekspertise, som Blue Install belysningsorganisation er garant for. Denne særligt fordringsfulde opgave afdækkede, at optimal belysning sagtens kan kombineres med en god samlet økonomi. Til selve projektet blev der udtænkt en serie smidige løsninger, hvor energi og funktionalitet var i fokus. Selv om strømprisen i Sverige er forholdsvis lavere end i Danmark, så er et lavt energiforbrug og driftsomkostninger stadig af vital betydning i så omfattende et anlæg.

Læs mere om DSVs løsning
dame der trykker på IHC kontakt i huset og børn ved siden af

Lamper i hjemmet er ikke blot ledninger, armatur og kontakter. Med IHC systemet kan familien sikre energioptimering og sikkerhed i et omfang der ikke er set før.

Velkomstlyset tænder eks.vis  udvalgte lamper, når du kommer hjem. “Sluk alt”-funktionen sikrer, at alt lys og udvalgte stikkontakter til fx kaffemaskiner, mikroovn, tv, radio etc. afbrydes med ét tryk, når du forlader hjemmet. Du sparer penge på elregningen og behøver ikke bruge tid til at gå rundt i hele huset for at kontrollere, om alt er slået fra eller ikke står på stand by.

Du kan også programmere lysopsætning til madlavningen, rengøring, hygge, når du er væk på ferie osv.

Vil du vide mere? Så book et uforpligtende møde med vores installatører herunder.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: