LED Lys sparer energi og penge

Med det stigende fokus på klimaet, er det vigtigt at vælge en belysning, hvor der både spares på energi og udgifter.

Når der i dag skal vælges belysning - både inde og ude - er der flere faktorer, der skal gå op i en højere enhed. Lys skal være holdbar, energivenlig, behagelig og samtidig have et tidsløs design. LED lamper opfylder alle disse krav og giver desuden en lang række fordele.

LED pærer er en miljøvenlig kilde til lys og giver besparelser på op imod 80 % i forhold til gløde/halogenpærer, og op imod 50 % i forhold til sparepærer/lysstofrør. LED har en meget lang levetid og holder i mange tilfælde længere tid end stikkontakten. LED-lys tænder ved fuld styrke og frigiver meget lidt varme. Søges en holdbar, energivenlig og behagelig belysning bør LED overvejes.

admiralhotellet og gangbelysning

LED lys er anvendelig både ude og inde, og giver optimal belysning til eksempelvis facade, indkørsel, butikken eller hjemmet, uden at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet og design. 

Tænk langsigtet og sænk energiforbruget med LED-belysning.

mand der peger op i himlen

Flere lys med flotte farver

En flot lysscene på parkeringsområdet hos virksomheden Haldor Topsøe byder gæster og kunder velkommen. 37 nye lysmaster og armaturer, der indeholder opfindsom teknik fra Siteco, giver en flot profil uden at overskride budgettet.

Styringen af lyset er softwarebaseret og fantastisk nem at bruge til daglig. Det kan kontrolleres individuelt eller gruppevis, og hver lampe har et unikt ID-nummer, så man ved præcis hvilken lampe, man regulerer lyset på.

Selve lampen har hvidt LED-lys og seks LED-bånd, der kan skifte farve efter behov. Det giver lyset på parkeringspladsen en dynamisk og skøn effekt, og den kan eksempelvis lyse i Haldor Topsøes egne logofarver.

Læs om Haldor Topsøes belysning

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: